Piure de cartofi cu carne de porc marinata

de dana1986 in Porc, 23 Aug 2011 | 8347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 1-2 linguri de margarina
  • lapte
  • sare
  • 9 bucati de carne de porc
  • 75 ml vin
  • piper
  • vegeta
  • paprika
  • 100 ml ulei
  • 75 ml bere
  • oregano
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu carne de porc marinata:

Punem cartofii la fiert, iar cand s-au fiert ii scurgem de apa ii pisam, ii amestecam cu laptele, margarina si sarea si obtinem pireul.

Carnea o punem intr-un vas la marinat impreuna cu toate celelelte ingrediente. Acoperim vasul si il punem la frigider pentru 30-60 minute, dupa care o scoatem, o punem in tava si o dam la cuptor pentru inca 50-60 minute.

Servim piureul impreuna cu carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu carne de porc marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi